Billige DVD film online

Hvor kan du købe billige DVD film henne? Det spørgsmål kan du få besvaret her på bloggen, da vi løbende gennemsøger markedet for at finde billige forhandlere af DVD film. Så glæd dig til de kommende indlæg, så kan du sparer penge på dine DVD indkøb. Indtil videre har jeg lavet en lille guide, til hvordan du kan købe bille DVD film på nettet. God fornøjelse


Billige Film på DVD
Den normale cyklus på en film, er at de starter med at komme i biografen, hvor man kan se filmene i 2-3 mdr. Derefter går der typisk endnu 2-3 mdr inden de udkommer som DVD film. Priserne på DVD filmene falder efterhånden, som de har været i handlen et stykke tid. Så jo længere du er villig til at vente med at købe dine DVD'er, jo billigere kan du få dem.

Nye eller gamle DVD film
Men som regel vil man jo gerne købe dem, mens de er nye, og her er det internettet kommer ind i billedet, hvis du vil have dem så billigt som muligt. Hvis du allerede ved hvilken eller hvilke DVD film du vil købe, så er det nemmereste simpelthen, at søge på nettet efter den pågældende film titel. Så tjekker du priserne på de første 15-20 forhandlere, og finde der hvor filmene er billigst. Der kan sagtens være 10-15 % at sparer ved at undersøge priserne grundigt inden du køber.

Køb billige DVD film i udlandet
Men der hvor der klart er flest penge at sparer, er hvis du køber dine DVD film i udlandet. I Danmark har vi jo desværre så høje priser pga moms og afgifter, så typisk så ligger DVD priserne i DK en del højere end, hvis du kan finde filmene på en udenlandsk webshop. Udover at du kan sparer en masse penge, så kan du også nogle gange købe DVD film tidligere end i Danmark. Der kan nemlig sagtens være forskel på hvor hurtigt filmene bliver frigivet til salg på DVD.

Vær opmærksom på følgende ting, hvis du vil købe billige DVD i udlandet
  • Men først og fremmest skal du have filmens original titel, det nytter ikke noget at søge efter filmene i udlandet på den oversatte danske titel.
  • Tjek altid priserne flere forskellige steder
  • Vær sikker på at du kan få DVD filmene leveret i Danmark, og tjek hvor meget forsendelsen koster(det kan være lidt dyrt, hvis DVD'en feks skal sendes fra USA til DK)
  • Gennemse webshoppen så du er nogenlunde sikker på, at det er en ordentlig forretning, og at du kan forvente at du får hvad du bestiller.
  • Nogle gange er der ikke danske undertekster på DVD'en, hvis du køber den i udlandet.
  • Forretningsbetingerne kan være anderledes i udlandet, så læs dem igennem inden du køber
Billige DVD film - Udenlandske webshops
Herunder har jeg samlet nogle forskellige udenlandske webshops, hvor du kan købe billige DVD film:

Danske forhandlere af billige DVD Film
Hvis du hellere vil købe dine DVD film i Danmark, selvom prisen formentlig er højere end, hvis du køber dem på en udlandsk shop, så har jeg her samlet et par af de førende danske DVD film webshops. De har DVD film i alle prisgrupper, men du kan altid finde nogle billige tilbud.
  1. http://moviezoo.dk/
  2. http://dvdcity.dk/